Pages

Monday, 21 September 2015

Most Recently Asked Ajax Multiple Choice Questions And Answers

41. WebCrawler does not execute JavaScript code,so you should not use AJAX in commercial sites.
A. True
B. False
Ans: A

42.Choose the server-side JavaScript object?
A. FileUpLoad
B. Function
C. File
D. Date
Ans: C

43.Choose the client-side JavaScript object?
A. Database
B. FileUpLoad
C. File
D. Cursor
Ans: B

44.Is it possible cancel an Asynchronous postback?
A. Yes
B. No
Ans: A

45.which tool is used to debug ASP.NET AJAX applications ?
A. Fiddler
B. Firebug
C. Both
D. None of these
Ans: C

46.Is it possible to use FileUpload control within the update panel?
A. Yes
B. No
Ans: A

47. Is it compulsory to have Script manager on the page when you are using any control of ajax control tool kit?
A. Yes
B. No
C. No need
Ans: A
48.Is there any property names “IsNavigating”?
A. Yes
B. No
Ans: A

49.Uninitialized state of XMLHttpRequest object refers to the state when the object has not been initialized.
A. True
B. False
Ans: A

50.Sent state of XMLHttpRequest object refers to the state when the object has been created; however, the send function has not been invoked.
A. True
B. False
Ans: B

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6

No comments:

Post a Comment