Pages

Monday, 21 September 2015

Ajax Objective type Questions and Answers

31.__________ JavaScript is also called server-side JavaScript.
A. Microsoft
B. LiveWire
C. Navigator
D. Native
Ans: B

32. Is the AjaxControlToolkit.dll file installed in the Global Assembly Cache?
A. Yes
B. No
Ans: B

33.Extensible HTML (XHTML) is a markup language that provides....
A. the mixture expressions of HTML and Javascript.
B. the mixture expressions of HTML and XSL.
C. the mixture expressions of HTML and XML.
D. All of above
Ans: C

34.If you want to create a secure application you should not use AJAX.
A. True
B. False
Ans: A

35. If you want the page to show in a search engine, you must use AJAX.
A. True
B. False
Ans: B

36.Which of following has AJAX is a built-in functionality?
A. .NET Framework 3.5
B. .NET Framework 2.0
C. .NET Framework 3.0
D. .NET Framework 4.0
Ans: D

37._____ JavaScript statements embedded in an HTML page can respond to user events such as mouse-clicks, form input, and page navigation.
A. Client-side
B. Server-side
C. Local
D. Native
Ans: A

38.Which of the following is not a valid JavaScript variable name?
A. 21abc
B. abc21
C. _abc
D. None of above
Ans: A

39.Which of the following attribute can hold the JavaScript version?
A. SCRIPT
B. LANGUAGE
C. VERSION
D. None of above
Ans: B

40.What is the correct syntax for referring to an external script called " myScript.js"?
A. <script href=" myScript.js">
B. <script name=" myScript.js">
C. <script src=" myScript.js">
D. None of above
Ans: C

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6

No comments:

Post a Comment