Pages

Monday, 21 September 2015

Ajax Online Quiz Questions And Answers

21.The.....property holds the status of the XMLHttpRequest.
A. onreadystatechange
B. readyState
C. status
D. done
Ans: B

22. .....stores a function (or the name of a function) to be called automatically each time the readyState property changes.
A. onreadystatechange
B. readyState
C. status
D. All of above
Ans: A

23.A callback function is a function passed as a parameter to another function.True or False?
A. True
B. False
Ans: A

24.AJAX can not be used for interactive communication with an XML file.
A. True
B. False
Ans: B

25.AJAX is not a new programming language, but a new way to use existing standards.
A. True
B. False
Ans: A

26. JSON is not a safe data interchange format in JavaScript, which is also difficult to understand.
A. True
B. False
Ans: B

27.  What is true about AJAX?
(a)It is difficult to bookmark a particular state of the application.
(b)Response time may be slow because different controls of a page are loaded at different time.
A. a
B. b
C. a & b
D. both are false
Ans: C

28.Can we call server-side code from JavaScript?
A. Yes
B. No
C. Can't say
Ans: A

29.Can we nest the UpdatePanel controls?
A. Yes
B. No
Ans: A

30.Is it possible to use multiple ScriptManager controls on a Web page?
A. Yes
B. No
Ans: B

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6

No comments:

Post a Comment