Pages

Monday, 21 September 2015

Ajax Multiple Choice Questions And Answers

11.Ajax uses XML for coding and transferring formatted information between server and client.True or False?
A. True
B. False
Ans: A

12. Sending a Ajax request to web server
A. Push & pop
B. Open & send
C. Demand & get
D. Req & receive
Ans: B

13.Control that group of server control and monitored their post back and rendering process
A. UpdateControl
B. UpdatePanel
C. UpdateControlPanel
D. Iframe
Ans: B

14.__________ajax control enables you to place scripts and service into your content page.
A. ScriptManager
B. Panel
C. ScriptManagerProxy
D. Timer
Ans: C

15. In ajax how the request will be processed?
A. HttpXmlRequest
B. Httprequest
C. XMLHttpRequest
D. None of these
Ans: C

16. _____________ control includes downloading Microsoft Ajax Library scripts to the browser and coordinating partial-page updates that are enabled by using updatepanel controls.
A. ScriptManager
B. UpdatePanel
C. Timer
D. UpdateProgress
Ans: A

17.The XMLHttpRequest object can be used on subdomain1.mysite.com to request a page located at subdomain2.mysite.com according to the specification.
A. True
B. False
Ans: B

18.JavaScript/DOM is used to display/interact with the information.True or False?
A. True
B. False
Ans: A

19.setRequestHeader()method adds HTTP headers to the request.
A. True
B. False
Ans: A

20.If the response from the server is not XML, use the.....property.
A. responseXML
B. responseText
C. innerHTML
D. None of above
Ans: B

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6

No comments:

Post a Comment