Pages

Thursday, 10 September 2015

Latest Top WPF Multiple Choice Questions And Answers

51. WPF supports which type of application
A. Windows Application
B. Navigation Application
C. XBAP
D. All of the above
Ans: D

52. What are the different Data Binding Modes available in WPF?
1)OneWay
2)TwoWay
3)OneWayToSource
4)OneTime
A. Only 1,2
B. Only 2,3
C. Only 3,4
D. 1,2,3,4
Ans: D

53. Which class is used for data binding in WPF?
A. Data
B. DataReader
C. Binding
D. System.Data
Ans: C

54. Which Two types of Logical Resources available in WPF?
A. StaticResource and Dynamic Resource
B. StaticResource and CompileResource
C. WPF does not support Logical Resources
D. None of the above
Ans: A

55. By using which control you can set the property of control at run time?
A. Grid
B. PropertyGrid
C. ChangePropertyGrid
D. DynamicPropertyGrid
Ans: B

56. WPF application can be deployed by?
A. ClickOnce
B. ClickTwice
C. ClickThrice
D. None
Ans: A

57. How many child controls can a content control contain?
A. 1
B. 2
C. 3
D. No Limit
Ans: A

58. For Showing the dialog box modally which method is used?
A. Show
B. ShowDialog
C. Show modally
D. OpenDialog
Ans: B

59. Which of the following is TRUE?
1. Tunneling Event is raised first by the topmost container
2. PreviewMouseDown is Tunneling Event
3. PreviewKeyDown is Tunneling Event
4. MouseDown is Bubbling Event
A. Only 1,2
B. Only 2,4
C. Only 1,2,3
D. 1,2,3,4
Ans: D

60. In WPF for Drag and Drop facility which class is used?
A. DragDrop
B. DoDragDrop
C. WPF Does not support Drag and Drop facility
D. None of the above
Ans: A

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6

No comments:

Post a Comment