Pages

Tuesday, 15 September 2015

Latest Top VB Multiple Choice Questions And Answers

51. Which of the method is used to display the form as modal
A.   Showdialog( )
B.   Activate ( )
C.   Loaddialog()
D.   Show( )
Ans: A

52. The tool provided with .Net framework to register assemblies for use by COM is
A.   Regsvr32
B.   Regasm
C.   ILDASM
D.   Regedit
Ans: B

53. How do you add Web Methods in VB.Net
A.   Add keyword to Method signature
B.   Add [WebMethod] on top of the Method Signature
C.   Add {WebMethod} on top of the Method Signature
Ans: A

54. How do you refer the current class in VB.Net
A.   Me
B.   This
C.   Super
Ans: A

55. How you refer the parent class in VB.Net
A.   Parent
B.   MyBase
C.   Super
Ans: B

56. The serialization of an Object means that it is written out to a stream
A.   True
B.   False
Ans: A

57. Which of the following is not a method of Debug class
A.   Assert( )
B.   Open()
C.   Flush( )
Ans: B

58. Vb.Net classes can be derived in C#
A.   True
B.   False
Ans: A

59. Smart Phone applications and other such devices can be written using:
A. .NET Compact Framework
B. .NET Small Framework
C. .NET Smartclient Framwork
Ans:A

60. Which class is used to run the EXE application file in VB.NET?
A. Process
B. Application
C. Exe
D. Execute
Ans:A

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8

No comments:

Post a Comment