Pages

Monday, 21 September 2015

Latest Top Agile Testing Multiple Choice Questions And Answers

41.When a Team takes the opportunity to gather for a meeting and reflect on situations they encountered during a project, in an effort to better align their processes with their changing situations, what Agile tool are they said to be using?
A. A contingency review
B. Brainstorming
C. A lessons learned Scrum
D. A retrospective
Ans: D

42.As a Product Owner is sitting through a demonstration meeting for his product, he realizes that if changed the release schedule of a newly identified feature he could immediately increase the business value of the project without increasing the cost of implementation. By realizing this value and making this last minute adjustment which of the following BEST describes what was done to the project?
A. Improved the quality of a feature in the product.
B. Increase risk of project failure.
C. Change the requirements specification.
D. Increase the ROl of the project.
Ans: D

43.Which of the following is not part of the Manifesto for Agile Software Development
A. Teams and interactions over processes and tools
B. Working software over comprehensive documentation
C. Customer collaboration over contract negotiation
D. Responding to change over following a plan
Ans: A

44.The fifth of the twelve Principles behind the Agile Manifesto” states:
Build projects around ___________  individuals.
Give them the ___________ and support they need. and trust them to get the job done.
A. specialized, tools
B. motivated, environment
C. technical, documentation
D. motivated, documentation
Ans: B

45.A team that focuses on delivering increments of functionality and removal of defects white making orderly process toward completing a release with potentially shippable functionality can best be described as?
A. incremental delivery
B. value driven development
C. business case development
D. iteration planning
Ans: A

46.The following image represents what in the Net Present Value (NPV) calculation?
(1+i)-t
A. The amount by which the future net cash flow will be incremented over a release.
B. The amount by which the present net cash flow will be discounted.
C. The amount by which the future net cash flow will be discounted.
D. The sum of the current net cash flow will be discounted.
Ans: C

47.What is the difference between NPV and IRR?
A. There is not difference.
B. IRR is a measure of how much money a project can be expected to return in  today’s present value, whereas NPV is a measure of how quickly the money invested in the project will increase in value.
C. NPV is a measure of how much money a project can be expected to return in  future value, and IRR is a measure of how quickly the money invested in the project will decrease in value.
D. NPV is a measure of how much money a project can be expected to return in o today’s present value, whereas IRR is a measure of how quickly the money invested in the project will increase in value.
Ans: D

48.By writing features to minimize technical dependencies between them the product owner has the greatest amount of flexibility to do what them?
A. weigh
B. constrain
C. prioritize
D. assign to developers
Ans: C

49.The product owner is leading the Team to decide which features they should include in the Sprint Backlog first. They decide to select the most important features by identifying which features will bring the most benefits if implemented, as well as the penalty incurred if not implemented, on a relative scale of 1 to 9. This can best be described as:
A. Relative prioritization
B. Value base computation estimate
C. Must-have prioritization
D. Darwinism estimation
Ans: A

50.A method of testing that involves writing an executable test before the solution is coded and typically developed in conjunction with the Product Owner and/or customer, then evaluate to determine whether or not a feature satisfies its acceptance criteria can BEST be described as:
A. Behavior driven development
B. Customer Driven Development
C. Acceptance Test-Driven Development
D. Story Based Test Development
Ans: C

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 

No comments:

Post a Comment