Pages

Wednesday, 9 September 2015

Windows Server 2003 Online Quiz Questions And Answers

31) On a Windows Server 2003 system, where do you go to join the computer to a domain?
 
  A. Control Panel, System, Computer Name
B. Control Panel, System, Network Identification
  C. Control Panel, System, Advanced
  D. Control Panel, System, General

Ans:  A

32) Microsoft's recommended minimum RAM on a system running Windows Sever 2003 Datacenter is:
 
  A. 256MB
  B. 512MB
  C. 1GB
  D. 64GB
  E. 48GB
Ans:   C

33) What edition of Windows server 2003 is not able to act as a DHCP server or a Terminal Server, SQL Server, or a Fax server? (Choose all that apply)
 
  A. Web
  B. Standard
  C. Datacenter
  D. Enterprise
  Ans:   A

34) Which of the following is protocols is used by Remote Desktop and Remote Assistant?
 
  A. RDP
  B. SMTP
  C. ICMP
  D. PPPoE
  E. FTP
Ans:   A

35) Which networking protocol is required for Microsoft Windows Server 2003 Active Directory?
 
  A. AppleTalk
  B. TCP/IP
  C. NWLink IPX/SPX Netbios Compatible Transport Protocol
  D. NetBEIU
  Ans:   B

36)  How many Active Directory Schemas can you have in a Windows Server 2003 forest?
  A. one per domain controller
  B. four
  C. one
  D. one per application directory
Ans:   C

37) How can you use your adminsitrative rights when logged into a normal user account with normal user rights?
 
  A. dsa.msc
  B. dsadd.exe
  C. run as
  D. you can't. you must log into your administrator account to gain your administrative privileges.
Ans:  C

38) What tool can you use to verify that the Windows Hardware Quality Lab has approved all device drivers on your system?
 
  A. windvrs.exe
  B. rsdiag.exe
  C. sc.exe
  D. sigverif.exe
Ans:  D

39) Windows Server 2003 can be installed as a FAT file system.
 
  A. true
  B. false
Ans:   B

40) What are the three elements of the Grandfather-Father-Son media rotation system?
 
  A. Hard disk drives, CD-ROM drives, and magnetic tape drives
  B. Incremental, differential, and full backup jobs
  C. Monthly, weekly, and daily backup jobs
  D. QIC, DAT, and DLT tape drives
Ans:  C

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6

No comments:

Post a Comment