Pages

Monday, 7 September 2015

Wifi Multiple Choice Questions And Answers

21. wifi stands for_________
A. Wireless Fidelity
B. Wireless functioning
C. Wireless function
D. None of the above
Ans: A

22. A Wi-fi enabled device can be_____
A. PC
B. Game Console
C. Mobile phone
D. All of the above
Ans: D

23. Wifi uses which kind of multiplexing?
A. OFDM
B. TDM
C. WDM
D. FDM
Ans: A

24. Wifi  Alliance for certified products based on the
A. IEEE 802.3
B. IEEE 802.5
C. IEEE 802.11
Ans: C

25. Does wifi support roaming?
A. Yes
B. No
Ans: A

26. What is the "acceptable" limit for the attenuation of a wifi signal (threshold before breaking signal)
 
  A. 75 dB
  B. 20 db
  C. -75 DB (Correct Answer)
  D. - 75 GHz
  E. - 20 dB
Ans: C

27. What are the different wireless controllers Motorola
 
  A. RFS1000
  B. RFS4000 (Missed)
  C. RFS6000 (Missed)
  D. RFS7000 (Missed)
  E. RFS8000
Ans: B,C,D

28. How many channels has 2.4 GHz frequency?
 
  A. 8
  B. 10
  C. 13 (Correct Answer)
  D. 16
Ans: C

29. To offer IPAD, it is mandatory to go through access Quickspot
  A. Real
  B. False (Correct Answer)
Ans: B

30. The signal / noise ratio or SNR:
 
  A. It is a calculation that determines who makes the most noise in the Office 4001
  B. This is what means the quality of the transmission of information in relation to parasites (Correct Answer)
  C. This is a signal that sends noise in a building
Ans: B

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3

No comments:

Post a Comment