Pages

Wednesday, 23 September 2015

Tricky Manual Testing Multiple Choice Questions And Answers

91. Expected results are:
A. only important in system testing
B. only used in component testing
C. never specified in advance
D. most useful when specified in advance
E. derived from the code
Ans: D

92. Which of the following is NOT part of system testing:
A. business process-based testing
B. performance, load and stress testing
C. requirements-based testing
D. usability testing
E. top-down integration testing
Ans: E

93. Which of the following is not part of performance testing:
A. Measuring response time
B. Measuring transaction rates
C. Recovery testing
D. Simulating many users
E. Generating many transactions
Ans: C

94. Which one of the following are non-functional testing methods?
A. System testing
B. Usability testing
C. Performance testing
D. Both b & c
Ans: D

95. During the software development process, at what point can the test process start?
A. When the code is complete.
B. When the design is complete
C. When the software requirements have been approved
D. When the first code module is ready for unit testing
Ans: C

96. Acceptance test cases are based on what?
A. Requirements
B. Design
C. Code
D. Decision table
Ans: A

97. Independent Verification & Validation is
A. Done by the Developer
B. Done by the Test Engineers
C. Done By Management
D. Done by an Entity Outside the Project’s sphere of influence
Ans: D

98. Which of the following is not described in a unit test standard?
A. syntax testing
B. equivalence partitioning
C. stress testing
D. modified condition/decision coverage
Ans: C

99. Which of the following is a form of functional testing?
A. Boundary value analysis
B. Usability testing
C. Performance testing
D. Security testing
Ans: A

100. Test cases are designed during:
        A. test recording
B. test planning
C. test configuration
D. test specification
Ans: D

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 Page9 
Page10

No comments:

Post a Comment