Pages

Wednesday, 23 September 2015

Latest Manual Testing Multiple Choice Questions And Answers

31. Software Testing is a process of evaluating a system by manual or automatic means and verify that it satisfies specified requirements or identity differences between expected and actual results.
A. True
B. False
Ans:  A

32. Retesting modules connected to the program or component after a change has been made?
A. Full Regression Testing
B. Unit Regression
C. Regional Regression
D. Retesting.
Ans:  C

33. An Important metric is the number of defects found in internal testing compared to the defects found in customer tests, Status of test activities against the plan, Test coverage achieved so far, comes under
A. Process Metric
B. Product Metric
C. Test Metric
Ans:  C

34. Alpha testing will be done at,
A. User's site
B. Developers' site
Ans:  B

35. SPICE Means
A. Software Process Improvement and Capability Determination
B. Software Process Improvement and Compatibility Determination.
C. Software Process Invention and Compatibility Determination.
D. Software Process Improvement and Control Determination
Ans:  A

36. Requirements Specification, Planning, Test case Design, Execution,
Bug Reporting & Maintenance This Life Cycle comes Under
A. SDLC
B. STLC
C. SQLC
D. BLC
Ans:  B

37. It provides a set of levels and an assessment model, and presents a set of recommended practices that allow organizations to improve their testing processes.
A. TIM (Testing Improving Model)
B. TMM (Testing Maturity Model)
C. TQM(Total Quality Management)
Ans:  A

38. Standards and procedures for managing changes in an evolving software product is called?
A. Confirmation Management
B. Confederation Mangement
C. Configuration Management
D. Compartability Management
Ans:  C

39. Path Tested = Number of Path Tested / Total Number of Paths
A. True
B. False
Ans:  A

40. This Testing Technique examines the basic program structure and it derives the test data from the program logic; Ensuring that all statements and conditions executed at least once. It is called as
A. Block box Testing
B. White box Testing
C. Grey Box Testing
D. Closed Box Testing
Ans:  B

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 Page9 Page10

No comments:

Post a Comment