Pages

Friday, 18 September 2015

Job Related Asp.Net Multiple Choice Questions And Answers

131. An ASP.NET page uses a Datagrid displays employee information.The Web application supports a large number of concurrent users, who will be saving data from the grid back to the database. It is important that the Web application doesn't overwhelm the Web Server.
A. Disable View State and don't use session state
B. Use View State
C. Use URL munging
D. Disable ViewState and use Session State
Ans: Disable View State and don't use session state

132. While creating a Web site with the help of Visual Studio 2005 on a remote computer that does not have Front Page Server Extensions installed, which Web site type will you create in Visual Studio 2005?
A. HTTP
B. File
C. FTP
D. All of the above
Ans: HTTP

133. What’s the difference between Response.Write() and Response.Output.Write()?
A. The First one allows you to write formatted output.
B. The latter one allows you to write formatted output.
C. No Difference
D. The latter one allows you to write unformatted output.
Ans: The latter one allows you to write formatted output.

134. If I’m developing an application that must accommodate multiple security levels though secure login and my ASP.NET web application is spanned across three web-servers (using round-robin load balancing) what would be the best approach to maintain login-in state for the users?
A. Maintain the login state security through a database.
B. Maintain the login state security through a Session.
C. Maintain the login state security through a View State.
D. All of the Above
Ans: Maintain the login state security through a database.

135. Where we can assign value to Static read only member variable of a static class?
A. Default constructor
B. Parameterized constructor
C. Global.asax
D. On click of button
Ans: Default constructor

136. Which of these files takes the web application in offline mode?
A. app_offline.html
B. app_offline.htm
C. appoffline.html
D. none of these
Ans: app_offline.htm

137. Which of these classes maps to the tag <input type="checkbox"/>
A. HtmlCheckBox
B. HtlmInputCheckBox
C. HtmlControl
D. None
Ans: HtlmInputCheckBox

138. In order to prevent a browser from caching a page which of these xstatements should be written?
A. Response.Cache.SetNoStore();
B. Response.Cache.SetNoServerCaching();
C. Response.Cache.SetNoCaching();
D. None of these
Ans: Response.Cache.SetNoStore();

139. Which of these data source controls do not implement Caching?
A. LinqDataSource
B. ObjectDataSource
C. SqlDataSource
D. XmlDataSource
Ans: LinqDataSource

140. By default, ASP.NET store SessionIDs in _________.
A. Cookies
B. Cache
C. Database
D. Global variable
Ans: Cookies

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 Page9
 Page10 Page11 Page12 Page13 Page14

No comments:

Post a Comment