Pages

Wednesday, 23 September 2015

Frequently Asked Manual Testing Online Quiz Questions And Answers

71. A regression test
a. Will always be automated
b. Will help ensure unchanged areas of the software have not been affected
c. Will help ensure changed areas of the software have not been affected
d. Can only be run during user acceptance testing
Ans: b

72. If an expected result is not specified then:
a. we cannot run the test
b. It may be difficult to repeat the test
c. It may be difficult to determine if the test has passed or failed
d. We cannot automate the user inputs
Ans: c

73. Which of the following is not a static testing technique
a. Error guessing
b. Walkthrough
c. Data flow analysis
d. Inspections
Ans: a

74. Which of the following statements about component testing is not true?
a. Component testing should be performed by development
b. Component testing is also known as isolation or module testing
c. Component testing should have completion criteria planned
d. Component testing does not involve regression testing
Ans: d

75. During which test activity could faults be found most cost effectively?
a. Execution
b. Design
c. Planning
d. Check Exit criteria completion
Ans: c

76. The purpose of requirement phase is
a. To freeze requirements
b. To understand user needs
c. To define the scope of testing
d. All of the above
Ans: d

77. Which, in general, is the least required skill of a good tester?
a. Being diplomatic
b. Able to write software
c. Having good attention to detail
d. Able to be relied on
Ans: b

78. The process starting with the terminal modules is called
a. Top-down integration
b. Bottom-up integration
c. None of the above
d. Module integration
Ans: b

79. The inputs for developing a test plan are taken from
a. Project plan
b. Business plan
c. Support plan
d. None of the above
Ans: a

80. Function/Test matrix is a type of
a. Interim Test report
b. Final test report
c. Project status report
d. Management report
Ans: c

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 Page9 Page10

No comments:

Post a Comment