Friday, 4 September 2015

SAP CRM Objective Type Questions And Answers

11. How can you evaluate the speed of a calculation within the database? (Choose two)
A. Use the Data Preview function in the SAP HANA studio.
B. Execute a Web Intelligence report and check the duration of the previous refresh.
C. Execute an information space using SAP Business Objects Explorer.
D. Write and execute an appropriate SQL statement.
Ans:  A,D
12. If you want to create or drop tables in a schema, which privilege type do you need?
A. SYSTEM
B. ANALYTIC
C. PACKAGE
D. SQL
Ans:  D
13. Which SAP BusinessObjects reporting tool should you use to answer ad-hoc questions and interact with shared information?
A. Crystal Reports
B. Dashboards
C. Explorer
D. WebIntelligence
Ans:  D
14. Which new connection type is available as of SAP BusinessObjects Data Services 4.0?
A. Operational Data Provider
B. BAPI function calls
C. IDOCs
D. Read table via ABAP data flows
Ans:  A
15. Which of the following tasks must you perform before you build a business layer within the SAP BusinessObjects Information Design Tool (IDT) on top of SAP HANA? 
A. Publish the connection to CMS.
B. Build a query to test the connection.
C. Build a relational connection to SAP HANA.
D. Build an OLAP connection to SAP HANA.
E. Build a data foundation.
Ans:  A,C,E
16. Which delivered role is mandatory for a system administrator in SAP HANA?
A. SYS_ADMIN
B. CONTENT_ADMIN
C. SAP_ALL
D. IC MODELER
Ans:  B
17. What are benefits of using a business layer on top of SAP HANA? (Choose two)
A. An extra layer of granular security
B. Improved database calculation speed
C. Fast throughput via BICS connectivity
D. Users can use business names instead of technical names
Ans:  A,D


18. SAP HANA database is ____
 
  A. A sort of SAP GUI used to access SAP servers.
  B. A general purpose ANSI compliant in-memory database.
  C. Used to store mountains of OLAP data.
  D. A hardware product made by hardware manufacturers.
Ans:  B


19. What is SAP HANA Appliance?
 
  A. It is a combination of software from SAP and certified hardware from vendors like Dell, IBM, Cisco, Fujitsu.
  B. It is a piece of hardware from vendors like Dell, IBM, Cisco, Fujitsu.
  C. Is solely produced by SAP AG only.
  D. It is a combination of BI, BOBJ and HANA.
Ans:   A


20. What BI standards does HANA support? (3 correct answers)
 
  A. ODBC
  B. JDBC
  C. MDX
  D. MIME
Ans:   A, B, C

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5

No comments:

Post a Comment