Pages

Monday, 7 September 2015

Pro - E Multiple Choice Questions And Answers

21. What does ‘floor 25.8’ evaluate to?
A. 26
B. 24
C. 25
D. 25.5
Ans:  C

22. Can you add motion to a part?
A. Yes
B. No
Ans: A

23. Can a drawing reference more than one assembly?
A. Yes
B. No
Ans: A

24. Can a Pro/ENGINEER drawing be opened in AutoCAD?
A. Yes
B. No
Ans: B

25. Can the units of a part be changed without changing the size of the part?
A. Yes
B. No
Ans: A

26.  Before revealing the Creo brand, PTC referred to its project to revolutionize the CAD industry as:
A. Project Green
B. Project Lightning
C. Project Galaxy
Ans: B

27.  Creo means many things in many different languages, which of the following is one of the meanings:
A. To create
B. To believe
C. PTC’s suite of design software
D. All of the above
Ans: D

28.  Pro/ENGINEER has been rebranded, indicating that it’s a first step on the path to Creo – what’s the new name?
A. Creo Elements/Direct
B. Creo Elements/Pro
C. Creo Elements/View
Ans: B

29. To create various type of datums, you need to select the references on the model. Under the selection method, smart filter is selected by default. How many filters associated with the filter drop-down list while you are creating datums?
A. 1
B. 2
C. 4
D. 3
Ans: C

30. Which button should you hold down when you want to change the sketching plane that is already selected?
A. Ctrl
B. Tab
C. Alt
D. Shift
Ans: A

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 

1 comment:

  1. Tks very much for your post.

    Avoid surprises — interviews need preparation. Some questions come up time and time again — usually about you, your experience and the job itself. We've gathered together the most common questions so you can get your preparation off to a flying start.

    You also find all interview questions at link at the end of this post.

    Source: Download Ebook: Ultimate Guide To Job Interview Questions Answers:

    Best rgs

    ReplyDelete