Thursday, 3 September 2015

MS Excel Online Quiz Questions And Answers

31. What Pivot Table toolbar button updates the data in a Pivot Table or Pivot Chart report if the source data chas changed?
a.   Format Report
b.   Pivot Table
c.   Refresh Data
d.   Show Detail
Ans: c

32. What is an expression that tells how the numbers in a determined set of cells are to be calculated?
a.   Formula
b.   Field
c.   Data
d.   Query Correct Answer:
Ans: a

33. “Qtr 1, Qtr 2, Qtr 3” is an example of a
a.   Formula
b.   Function
c.   Series
d.   Syntax
Ans: c

34. You can edit existing Excel data by pressing the
a.   F1 key
b.   F2 key
c.   F3 key
d.   F4 key
Ans: b

35. The cell reference for a range of cells that starts in cell B1 and goes over to column G and down to row 10 is ….
a.   G1-G10
b.   B1.G10
c.   B1;G10
d.   B1:G10
Ans: d

36. A user wishes to remove a spreadsheet from a workbook. Which is the correct sequence of events that will do this?
a.   Go to File-Save As – Save As Type – Excel worksheet
b.   Right click on the spreadsheet tab and select DELETE
c.   Right click on the spreadsheet and select Insert – Entire Column
d.   None of above
Ans: b

37. What feature enables you to adjust or back solve the value in a cell to reach a desired outcome in a formula?
a.   Goal Seek
b.   Scenario Summary report
c.   Forecasting
d.   Trend line
Ans: d

38. What term describes a background that appears as a grainy, non smooth surface
a.   gradient
b.   pattern
c.   solid
d.   texture
Ans: a

39. Excel is a
a.   Graphic program
b.   None of these
c.   Word processor
d.   A spreadsheet
Ans: d

40.    To create an interactive Pivot Table for the web, you use a Microsoft Office Web component called
a.   HTML
b.   Pivot Table Field List
c.   Pivot Table List
d.   Pivot Table Report
Ans: d

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5

No comments:

Post a Comment