Showing posts with label Tibco Objective type Questions and Answers. Show all posts
Showing posts with label Tibco Objective type Questions and Answers. Show all posts

Sunday, 6 September 2015

Tibco Objective type Questions and Answers

6) Which finger is used to strike the I?
  A. J -finger
  B. K-finger
  C. L-finger
  D. Right Pinky
Ans: B

7) Which finger is used to strike the apostrophe?
  A. J-finger
  B. K-finger
  C. L-finger
  D. Right pinky
Ans: D

8) The K-finger is also your;
  A. Right index
  B. Right middle
  C. Right Ring
  D. Right Pinky
Ans: B

9) The ;-finger is also known as;
  A. Right Index
  B. Right Middle
  C. Right Ring
  D. Right Pinky
Ans: D

10) Which finger is used to strike the slash?
  A. Right middle
  B. J-Finger
  C. Right Pinky
  D. K-finger
Ans: C


More Questions & Answers:-
Page1 Page2

Top 10 Tibco Objective type Questions and Answers

1) The K-finger is also known as;
  A. Right Index
  B. Right Middle
  C. Right Ring
  D. Right Pinky
Ans: B

2) Which finger is used to strike the P?
  A. J-finger
  B. K-finger
  C. L-finger
  D. ;-finger
Ans: D

3) Which finger is used to strike the comma?
  A. Right Index
  B. Right Middle
  C. Right Ring
  D. Right Pinky
Ans: B

4) What is the character between the t and s in "It's"?
  A. slash
  B. question mark
  C. apostrophe
  D. comma
Ans: C

5) Which finger is used to strike the apostrophe?
  A. Right Index
  B. Right Middle
  C. Right Ring
  D. Right Pinky
Ans: D


More Questions & Answers:-
Page1 Page2